10/4/14

Έκτακτη ενημέρωση ασθενών και υγειονομικών συντακτών: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στο Αττικό Νοσοκομείο αναστέλλεται επ’ αόριστον η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, του Ακτινολογικού Τμήματος και των υπόλοιπων Εργαστηρίων, των Τακτικών Χειρουργείων και των τακτικών Εισαγωγών.
Το Σωματείο εργαζόμενων του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης προκηρύσσει από Δευτέρα 14 Απρίλη επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7-9 το πρωί, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9-11 και στη συνέχεια Συνελεύσεις.
Αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που διαλύουν νοσοκομεία και βγάζουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους οδηγούς και φύλακες, όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Άδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ! (Χρωστάνε 5 μήνες Εφημερίες, Νυχτερινά, Αργίες, Υπερωρίες και Απογευματινά!)
·      ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
·      ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

·      ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).