20/3/15

21 Μάρτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ (Ομόνοια 2 μμ)

Το Σάββατο 21 Μάρτη πλημμυρίζουμε τους δρόμους της Αθήνας ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και την φασισμό που απειλεί να μας οδηγήσει πίσω στα μεσάνυχτα του αιώνα, στην εποχή των τεράτων. Διαδηλώνουμε στις 2 μ.μ. στην Ομόνοια και συνεχίζουμε στις 4 μ.μ. στο Σύνταγμα. 
Εμείς σαν υγειονομικοί σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή, χωρίς να τη μετράμε με χαρτιά και ένσημα. Ξέρουμε ότι το αίμα μας είναι ίδιο και δεν εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, τις σωματικές ή πνευματικές δυνατότητες, ούτε από τη σεξουαλικότητα ή την καταγωγή. 
Ενωμένοι μπορούμε να διεκδικούμε, να παλεύουμε και να καταχτάμε τα δικαιώματά μας. Οι φασίστες ποντάρουν στο διαχωρισμό μας - οι ναζιστές φονιάδες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα σωματεία και τους αγώνες μας - η θέση τους είναι στη φυλακή!
Αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή ρατσισμού. Ζήσαμε τη στοχοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων από αυτούς που προσλάμβαναν εργαζόμενους χωρίς ένσημα. Οι εργαζόμενοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για πλήρη δικαιώματα για κάθε άνθρωπο, εργαζόμενο, υποαπασχολούμενο ή άνεργο, ντόπιο ή ξένο. 
ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).