5/4/16

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 6/4/16, 9 πμ, ΑΠΕΡΓΙΑ 7/4

1)  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Τετάρτη 6/4 στις 9. Θα προηγηθεί 7-9 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αίθριο. Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων δεν θα λειτουργήσουν τακτικά ιατρεία & χειρουργεία, μη επείγουσες απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις & θα σταματήσει κάθε διοικητικό και τεχνικό έργο.
ΘΕΜΑΤΑ:
Α) Η νέα λεηλασία εισοδήματος και των δικαιωμάτων μας με το ασφαλιστικό - φορολογικό και “δημοσιονομικό” (κόκκινα δάνεια) πολυνομοσχέδιο που έρχεται. Η αγωνιστική μας απάντηση.
Β) Το αδιέξοδο και η εργασιακή εξόντωσή μας με την έλλειψη προσωπικού. Υπάρχει αγωνιστική δυναμική απάντηση! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ! Σχέδιο δράσης.
Γ) Ενημέρωση και προτάσεις για περικοπή επιδομάτων, μετακινήσεις προσωπικού, “διάταγμα” για επιστροφή χρημάτων από συναδέλφους, κατάσταση ΤΕΠ, νέα σύμβαση για την καθαριότητα.
Δ) Οι πρόσφυγες, ο πόλεμος και τα κλειστά σύνορα. Η αλληλεγγύη μας, πως θα γίνει ο συντονισμός και η βοήθειά μας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
2)  Συμμετοχή στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας σωματείων, συλλόγων και επιτροπών αγώνα τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 5 μμ στο HILTON ενάντια στο “κουαρτέτο” και την κυβέρνηση (με αφορμή τις συζητήσεις για την τελική εφαρμογή της αντιλαϊκής συμφωνίας του καλοκαιριού).
3)  Συμμετοχή την Κυριακή 10 Απριλίου στην κινητοποίηση – συναυλία ενάντια στην ανεργία στις 6 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
4)  Συγκέντρωση του σωματείου με τους εργαζόμενους στα απογευματινά ιατρεία την Τρίτη 5/4, στη 1 μμ.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).