23/1/18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΟΑΣΑ με έκπτωση ΑΔΕΔΥ

Επιβάλλεται ΟΛΟΙ οι κάτοχοι, στο αμέσως επόμενο διάστημα, να προβούν στις παρακάτω ενέργειες για να αντικαταστήσουμε με ηλεκτρονικές κάρτες, όλες τις χάρτινες κάρτες των απεριορίστων διαδρομών που έχουν εκδοθεί με έκπτωση (της ΑΔΕΔΥ):
·       Να συγκεντρώσουν τα παρακάτω στοιχεία:
1. Φωτοτυπία της υπάρχουσας κάρτας.
2. Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
3. Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card.                                    ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ

(Δηλαδή, οι κάτοχοι χάρτινης κάρτας θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης, καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό - που θα πρέπει να τον θυμάται μόνον ο κάθε κάτοχος του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, χωρίς καμιά επιβάρυνση, η αντικατάστασή της - θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης).
Η ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΡΤΩΝ για όσους δεν κατέχουν χάρτινες και επιθυμούν να πάρουν ηλεκτρονική κάρτα, θα μπορούν, με τα παραπάνω στοιχεία και με βάση την ισχύουσα σύμβαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (έκπτωση 15%, δηλαδή 280,5 € για απλή ετήσια - Υπάρχουν ακόμα ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ κάρτες με έκπτωση 13% (147,9 €) και ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (εκτός γραμμής Χ80) με 416,5 και 217,5 € αντίστοιχα), να αγοράσουν την ηλεκτρονική κάρτα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).