4/12/12

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ!
•    10 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ
•    10.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΘΕΩΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! 
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Τι εννοούμε;
-Αν συνεχίσουν να ρίχνουν το μπαλάκι μεταξύ «επιτρόπων», γενικού λογιστηρίου, υπουργείου, διοίκησης, ΔΥΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ (βάρδιες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες, εφημερίες) των προηγούμενων μηνών, στο ακέραιο (χωρίς τις αυθαίρετες περικοπές που έκαναν).
-Αν συνεχίσουν τη γνωστή συνήθεια της εντατικοποίησης της δουλειάς μας και της τρομοκρατίας των εργαζομένων με τη συνήθη πρακτική: «αυτή είναι η κατάσταση, προσωπικό δεν παίρνουμε, δεν αντικαθίσταται, δουλέψτε χωρίς ρεπό και άδειες όσο να πέσετε κάτω».
-Αν επιμείνουν να παραπέμπουν από εβδομάδα σε εβδομάδα τις λύσεις που έχουμε προτείνει απέναντι στην αθλιότητα των ράντσων.
-Αν τολμήσουν να προχωρήσουν σε απολύσεις-διαθεσιμότητες, μέσω του «τεχνάσματος» της κατάργησης οργανισμών ή υπηρεσιών.
-Αν νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια και την εξαθλίωσή μας μπορούν να μας εκβιάζουν με τα ψίχουλα που μας δίνουν, λέγοντας «πάρτε τα και να λέτε κι ευχαριστώ».
-Αν εξακολουθούν να θεωρούν ότι θα ανεχτούμε κι άλλο τα λεφτά των υπερωριών (κωδικός 511) να μοιράζονται όπου, όποτε και όπως θέλουν οι εκάστοτε διευθυντές των υπηρεσιών, χωρίς να τους ελέγχει κανείς.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στην καρατόμηση των δαπανών για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ, την παράδοση της περίθαλψης στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, ελληνικά και ξένα, την μισθολογική και εργασιακή εξαθλίωση του προσωπικού των νοσοκομείων, τις απολύσεις, το κλείσιμο νοσοκομείων, μονάδων, κλινών ΜΕΘ και χειρουργικών τραπεζών Για αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, δωρεάν δημόσια υγεία.
-ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας, απαιτώντας ΕΔΩ και ΤΩΡΑ λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου.

-Συντονιζόμαστε με τα άλλα νοσοκομεία και όλους τους υγειονομικούς, τους ασθενείς συμπολίτες μας, όλους τους εργαζόμενους ενάντια στην πολιτική των μνημονίων και της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

-Προχωρούμε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τη ληστεία των μισθών και των δεδουλευμένων και την μη ίση κατανομή των υπερωριών.
-Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις με ό,τι προτάσεις κατατεθούν σε νέα Γ.Σ. την Παρασκευή 7/12/2012.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ.
ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΜΑΣ!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).