ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ "ΙΣΤΟ" στο ΧΑΪΔΑΡΙ


ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ!
Το Σωματείο Εργαζόμενων του Π.Γ. Νοσοκομείου «Αττικόν» στο Χαϊδάρι καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση, που δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλληλεγγύης “Ιστός” στο Χαϊδάρι από φασίστες.
Γνωρίζουμε ότι ο ΙΣΤΟΣ δεν είναι ένας χώρος «ανομίας» αλλά ένας χώρος συνεύρεσης, συνεργασίας, ανάπτυξης αλληλέγγυων δράσεων, πολιτικής και κοινωνικής παρέμβασης, που απαντά πολύμορφα στην καταπάτηση των πολιτικών, κοινωνικών, εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων. Ο ΙΣΤΟΣ είναι ανοικτός σε κάθε πολίτη (αλλά κλειστός στους φασίστες) να τον επισκεφτεί, να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Η επίθεση αυτή στον ΙΣΤΟ έγινε σε μια συγκυρία όπου πολλοί χώροι – κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί - δέχονται βίαιες επιθέσεις από το κράτος, το παρακράτος αλλά και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, να διασπάσει και να λυγίσει τον κόσμο που αντιστέκεται.
Το κλίμα κατασυκοφάντησης των τελευταίων ημερών, που επιχειρεί η κυβέρνηση απέναντι στις απεργίες και στους αυτοοργανωμένους χώρους, τροφοδοτεί και ενισχύει τέτοιες φασιστικές επιθέσεις, με στόχο να κάμψουν κάθε μορφή αντίστασης στη μνημονιακή πολιτική τους.
Όλοι μαζί δίνουμε μαζί την μάχη για την υπεράσπιση και τη λειτουργία του ΙΣΤΟΥ, καθώς και κάθε Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου! Φασιστικές συμμορίες και επιστρατεύσεις δεν μας φοβίζουν!

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).