22/1/14

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1/2014, 6 μ.μ.ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 23/1/14, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11-3, 12.30 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!
Το αυταρχικό μαστίγιο που κρατά στα χέρια της η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους τροϊκανούς επιτρόπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, σφυρίζει όλο και πιο δυνατά πάνω από τους εργαζόμενους που αγωνίζονται συλλογικά για να προασπίσουν το μισθό, τη θέση εργασίας, τον ελεύθερο χρόνο, τη σύνταξη, τη δημόσια παιδεία και υγεία, το σπίτι από το τσεκούρι των μνημονίων. Η τρομοκρατική, αυταρχική και κατασταλτική επιδρομή της κυβέρνησης και της τρόικας μπορεί να ανατραπεί! Διεκδικούμε κι απαιτούμε άμεσα από την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και από κάθε κυβέρνηση, από τη δικαστική εξουσία και το μιντιακό κατεστημένο:
-          Την αθώωση του καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου.
-  Την κατάργηση κάθε διάταξης και αστυνομικής πρακτικής που απαγορεύει ή περιστέλλει το δικαίωμα στην ελεύθερη συγκέντρωση και διαδήλωση. Την κατάργηση των χημικών και της οπλοφορίας κατά των λαϊκών διαδηλώσεων από τα ΜΑΤ και τις ομάδες ΔΙΑΣ.
-          Την άρση της επιστράτευσης των εργαζόμενων στο Μετρό, την κατάργηση των νόμων που περιστέλλουν το δικαίωμα στην απεργία.
-  Την ανάκληση των συκοφαντικών στοχοποιήσεων πολιτικών δυνάμεων και αγωνιστών από την κυβέρνηση και τα αντίστοιχα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, την κατάργηση των ελληνικών και ευρωπαϊκών τρομονόμων, που βαφτίζουν «τρομοκρατία» το μαχητικό λαϊκό κίνημα.
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ:
- Στην κινητοποίηση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας δημοκρατικών αντιφασιστικών κινήσεων, συνδικάτων και λαϊκών φορέων την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1/2014, ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

-        Στην 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. και στη συγκέντρωση γιατρών, υγειονομικών και εργαζομένων από τα νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ στο Υπουργείο Υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).