21/2/14

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ - ΓΣ 25/2/2014 στις 9

Η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΑΤΤΙΚΟΥ κ. Καρπούζου, με τα λεγόμενά της κατά τη σημερινή μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης, μας άφησε όλους άναυδους.
Ενώ δεν απάντησε σε κανένα από τα αιτήματα μας (ράντζα, τραγικές ελλείψεις υλικών και φαρμάκων, συνεφημέρευση του νοσοκομείου, προσλήψεις προσωπικού, δεδουλευμένα), δήλωσε ότι «με αυτά που κάνουμε, δυσφημούμε το νοσοκομείο και χαλάει η εικόνα του στους πελάτες»!
Προέτρεψε επίσης τους εργαζόμενους να σταματήσουν την συλλογική δράση «γιατί δεν κερδίζουν τίποτα και να καταθέτουν ατομικά υπομνήματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έτσι  θα θωρακίσουν το εργασιακό τους μέλλον γιατί έρχονται εξελίξεις»!
Ξέρουμε πολύ καλά ότι η κυρίαρχη πολιτική της εξαθλίωσης του λαού και της αντιδραστικής επίθεσης στους εργαζόμενους θέλει τέτοιους διοικητές με τέτοιες απόψεις.
Ένα ερώτημα έχουμε να κάνουμε όμως στην κα Καρπούζου, που είναι απόφοιτος ανώτατης σχολής και διδάσκει σε φοιτητές: Αυτά τα πράγματα μαθαίνει στην νεολαία μας; Διδάσκει τον ατομισμό ως στάση ζωής και ότι οι ασθενείς σε δημόσιο νοσοκομείο είναι πελάτες;

Αυτή η κυρία διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια σε Δημόσιο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο;

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).