12/4/16

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4 & ΠΕΜΠΤΗ 14/4/16



1.   Την Τετάρτη 13/4 στη 1 μμ καλούνται όλοι οι συνάδελφοι στα γραφεία της διοίκησης για να διαμαρτυρηθούμε σχετικά με τα θέματα του κυλικείου. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιείται συνεδρίαση του ΔΣ του νοσοκομείου για το συγκεκριμένο ζήτημα.
2.    Την Πέμπτη 14/4 στις 11 πμ το σωματείο θα συναντήσει τη νέα διοικήτρια της 2ης ΔΥΠΕ στα γραφεία της υγειονομικής περιφέρειας, για θέματα που αφορούν αποκλειστικά τα αιτήματά μας για προσλήψεις προσωπικού, την αντίσταση στη διαρκή και κλιμακούμενη εντατικοποίηση, την άμεση καταβολή των ρεπό και των αδειών. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να έρθει στη συνάντηση μαζί με το ΔΣ του σωματείου.
3.    Την Πέμπτη 14/4 το σωματείο προκηρύσσει δίωρη στάση εργασίας 1-3 μ.μ. για να διευκολύνει τη συμμετοχή κάθε συναδέλφου στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, που πραγματοποιούν πολλά σωματεία νοσοκομείων στις 2 μ.μ. Η κινητοποίηση θα γίνει μαζί με τους εργαζόμενους στα συνεργεία καθαριότητας των νοσοκομείων και αφορά τις διεκδικήσεις για την εκδίωξη των εργολάβων από τα νοσοκομεία, τη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, τη Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα με πλήρη δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).