26/2/21

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2/21 στις 12:30 ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝAKOINΩΣΗ 
 Το νέο “επιχειρησιακό σχέδιο” για το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο που εφαρμόζει η διοίκηση υπό τις εντολές της 2ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας, είναι καταστροφικό για το νοσοκομείο, επικίνδυνο για τους ασθενείς, απάνθρωπο για το προσωπικό, αδιέξοδο και τελικά αναποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
  Ως εδώ και μη παρέκει. Δεν αντιμετωπίζεται έτσι η πανδημία. 
 -Το νοσοκομείο δεν είναι αποθήκη, οι ασθενείς δεν είναι χαρτόκουτα για να μεταφέρονται από εδώ κι από κει, από πτέρυγα σε πτέρυγα, από ΜΕΘ σε ΜΕΘ και από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. 
 -Δεν μπορεί να κλείνει τα χειρουργεία του, τη νοσηλεία γενικών περιστατικών, τη γενική ΜΕΘ και από την άλλη να κάνει και γενική εφημερία με εκατοντάδες εισαγωγές και άλλα τόσα ράντζα. 
  Το ΑΤΤΙΚΟ δεν αντέχει άλλο ούτε θα γίνει νοσοκομείο μιας νόσου! 
 Κύριοι της κυβέρνησης: 
• ΕΠΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ COVID. ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. 
ΝΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΙΣΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ COVID ΚΑΙ NON COVID ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. 
ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. 
 ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν θα γίνουμε συνένοχοι σε αυτό το επικίνδυνο σχέδιο.
Καλούμε τους κυρίους και κυρίες της διοίκησης, καθώς και τους συναδέλφους της “επιτροπής ειδικών” (που κάποιοι από αυτούς ανήκουν στο ΑΤΤΙΚΟ) να βάλουν την επιστήμη και την κοινή λογική πάνω από τα κυβερνητικά παιχνίδια. Να πουν και ένα ΟΧΙ στα παράλογα σχέδια. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΎΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ 
αύριο Παρασκευή 26/2 στις 12.30 ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ 
 ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).