19/6/15

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στους ειδικευόμενους γιατρούς του ΓΚΝ "Γ. Γεννηματάς"



Το σωματείο εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταγγέλλει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ (και συνδικαλίστρια της παράταξης της ΝΔ στους γιατρούς) κ. Παγώνη για την αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική συμπεριφορά της απέναντι στους ειδικευόμενους γιατρούς της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του ΓΚΝ «Γ. Γεννηματάς». 
Η συγκεκριμένη «συνδικαλίστρια» και συντονίστρια διευθύντρια της κλινικής αυτής στέλνει σε ΕΔΕ τους ειδικευόμενους γιατρούς για τη συμμετοχή τους στην επίσχεση εργασίας (που στήριξε και η ΕΙΝΑΠ στην οποία είναι πρόεδρος!!!).
Όπως καταγγέλλουν οι γιατροί «η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κα Παγώνη, όχι μόνο έλαμψε δια της απουσίας της από συνελεύσεις και από την ίδια την κινητοποίηση, αλλά φρόντισε κατά τη διάρκεια των επισχέσεων να ενημερώσει τους ειδικευόμενους της, οι οποίο συμμετείχαν καθολικά στην επίσχεση, ότι συγκαλεί ΕΔΕ επειδή έχει διαπιστώσει ότι δεν συμπληρώνονται σωστά οι φάκελοι των ασθενών!!! Όσο αφορά την ξεκάθαρη πρόθεση της να τρομοκρατήσει τους ειδικευόμενους και να ποινικοποιήσει τον αγώνα που έδωσαν οφείλει να ξεκαθαριστεί ότι αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα των ειδικευόμενων της κλινικής της, η μοναδική προβλεπόμενη διαδικασία, που δεν τηρείται, να είναι η λεπτομερής ενημέρωση των φακέλων των ασθενών και όχι ο θάνατος ασθενούς σε ράντζο».
Τους πείραξε τόσο πολύ που οι ειδικευόμενοι με τον αγώνα τους κατάφεραν να νικήσουν και να πληρωθούν τις εφημερίες τους; Φοβούνται μήπως το «μικρόβιο» της επίσχεσης μεταδοθεί και στους υπόλοιπους εργαζόμενους, που τους χρωστάνε βάρδιες, νυχτερινά και υπερωρίες για περισσότερο από ένα εξάμηνο;
Τέτοιος κυβερνητικός συνδικαλισμός από την κ. Πρόεδρο;
Η προσπάθεια τρομοκράτησης των ειδικευόμενων και οποιουδήποτε άλλου εργαζόμενου δε θα περάσει. Έχει αποδειχτεί ότι το μόνο που καταφέρνουν οι επιτήδειοι, που καταφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές, είναι να συσπειρώνουν τους εργαζόμενους ακόμα περισσότερο!

ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).