7/5/18

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ: ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ!

Η Διοίκηση, εκτός από τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και τους διοικητικούς, ξεσπάει τώρα και στους τραυματιοφορείς. Λίγο - πολύ τους θεωρεί και αυτούς υπεύθυνους για την υπερφόρτωση της γενικής εφημερίας, τις καθυστερήσεις στα ΤΕΠ, τις άθλιες συνθήκες με τα ράντζα στο ΑΤΤΙΚΟ. Και αποφάσισε να τους βάλει ... τιμωρία στα box των επειγόντων.
Για τις κυβερνήσεις και το κατεστημένο των νοσοκομείων πάντα φταίει ο εργαζόμενος. Που δεν είναι παραγωγικός, λουφάρει, μόνο ζητάει. Αυτές τις βρισιές και το bulling ακούμε καθημερινά από τους χαραμοφάηδες και τους βολεμένους αυτού του κόσμου. Αντί για τις αναγκαίες προσλήψεις ξεζουμίζουν το υπάρχον προσωπικό, που σε καμιά περίπτωση δεν επαρκεί.
Αλήθεια όλοι αυτοί έχουν δουλέψει ποτέ 8ωρο - διπλοβάρδια κουβαλώντας ασθενείς σε φορεία; Θεωρούν τους ανθρώπους ρομπότ; Δεν δικαιούνται διάλειμμα, ξεκούραση, μια ανάσα; Τι ωραία είναι να δίνεις διαταγές από το οβάλ γραφείο σου!
Τους απαντάμε: Δεν σας χρωστάμε, μας χρωστάτε. Χωρίς εμάς δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα, "γρανάζι δεν γυρνά". Πολύ καλά κάνανε οι τραυματιοφορείς και αντιδράσανε περιφρουρώντας τα δικαιώματά τους. Δεν είμαστε δούλοι. Έτσι θα κάνουμε όλοι!

Σύντομα θα ξαναβγούμε στους δρόμους! "Καθαρή έξοδος" αυτή τη φορά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).