21/4/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Το σωματείο εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου χαιρετίζει την πρώτη αγωνιστική επιτυχία των εργαζομένων στην καθαριότητα. Η μαζική συμμετοχή, η ενότητα και η σθεναρή τους στάση έκαμψε την αδιαλλαξία του εργοδότη – εργολάβου της εταιρείας “Ανοδική”. Κατάφεραν να κερδίσουν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων τους και τη γραπτή δέσμευση ότι θα ανανεωθούν κανονικά όλες οι συμβάσεις του προσωπικού για όσο διάστημα διατηρείται η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας από τη συγκεκριμένη εργολαβία.

Στην επιτυχία συνέβαλλε και η άμεση αλληλεγγύη στον αγώνα τους από το Σωματείο του ΑΤΤΙΚΟΥ, την Πανελλήνια Ένωση Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού, την Ένωση καθαριστριών Πειραιά και συνδικαλιστές από το ΕΚΑ.

Καμιά αναμονή!
Συνεχίζουμε τον αγώνα για: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ!
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ!
ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ!
ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ – ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.


2 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ 27/05/2015 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 3 ΜΗΣΘΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα τα ίδια σήμερα 29/9/2015 χρωστάει ή Ήφαιστος στα εργαζόμενα παιδιά 3 μήνες και το επίδομα κάντε κάτι επιτέλους !εργασιακός μεσαιωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).