14/1/19

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 14-1-19

 Ανακοίνωση- Καταγγελία

Όλοι στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για όλο το Δημόσιο 13:00 - 15:00 και στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο που οδηγεί σε απολύσεις αναπληρωτών!
Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών! Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους - Όχι στην ελαστική και την προσωρινή εργασία
Μόρφωση, δουλειά, παιδεία, υγεία για τις δικές μας ανάγκες και όχι για τα κέρδη
Παλεύουμε μαζί με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων εκπαιδευτικών, «κλέβει» χρόνια προϋπηρεσίας, απαξιώνει τα πτυχία και ανακυκλώνει την ανεργία.
Καταδικάζουμε την άγρια και βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στη συγκέντρωση της Παρασκευής 11 Γενάρη σε χιλιάδες συναδέλφους διαδήλωναν για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία και που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ και πρώην μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπο της κυβέρνησης που μαζί με το ψέμα, την εξαπάτηση και την κοροϊδία, χρησιμοποιεί και την άγρια καταστολή για να περάσει αντιλαϊκά μέτρα, ακριβώς όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι σε όλο το δημόσιο, και στα νοσοκομεία, βρίσκονται στο στόχαστρο όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ γιατί αποτελούν μόνιμη δεξαμενή απολύσεων, βρίσκονται σε διαρκή ομηρία, θεωρούνται πιο εύκολο θύμα στα προεκλογικά παιχνίδια των κομμάτων αυτών.
ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).