24/1/19

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 25/1/2019Απόφαση Γενικής Συνέλευσης
Να τελειώνουμε με τα ΡΑΝΤΖΑ! Φτάνει πια με την κοροϊδία!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 Γενάρη 2019
στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12-3 μμ
και στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Υπουργείο Υγείας 1 μμ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ 12.15
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Όλες οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις δημιούργησαν και άρα γνωρίζουν το πρόβλημα και απαξιούν ως τώρα να δώσουν οποιαδήποτε λύση ανακούφισης για τους ασθενείς και το εξοντωμένο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό.
Τα λόγια, οι αναλύσεις, τα δελτία τύπου τελειώσανε. Τώρα πρέπει να μιλήσει ο ενωμένος αγώνας και οι κινητοποιήσεις. Μόνο έτσι θα υποχωρήσει η κυβέρνηση και η διοίκηση στα δίκαια αιτήματά μας.
Στις 25 Γενάρη να δείξουμε τη δύναμή μας.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν αποδεχόμαστε το άθλιο καθεστώς των ράντζων, δεν αποδεχόμαστε την εργασιακή μας εξόντωση. Αρνούμαστε να μας εκβιάζουν να πραγματοποιούμε εισαγωγές σε ένα νοσοκομείο που είναι ήδη πλήρες (100%). Τα νοσοκομεία δεν είναι αποθήκες. Τέρμα στα ράντζα και τις υπεράριθμες νοσηλείες.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Υγείας να φροντίσει άμεσα για την ασφαλή, ανθρώπινη, πολιτισμένη μεταχείριση των ασθενών.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κλινών του ΕΣΥ σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων (π.χ. Λοιμωδών), δημιουργία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δυτική Αθήνα, άμεσες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και τεχνικού και λοιπού προσωπικού για να καλυφτούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου μας.  
22/1/2019                                      Η Γενική Συνέλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ, σεβόμενοι το χώρο (και το χρόνο μας).